Eelke4

Wie ben ik?

Na drie jaar psychologie te hebben gestudeerd, gaf ik er de brui aan om me meer te richten op wat mijn hart me ingaf i.p.v. mijn hoofd.
Na een aantal jaren raakte ik in de ban van het schilderen.
Deze passie verstevigde het contact met mijn authentieke zelf en bracht een vernieuwde levensvreugde teweeg. Ik volgde 2,5 jaar de masterclasses van Bob Tomanivic en in 2004 besloot ik ondernemer te worden en mij fulltime met schilderen bezig te houden.
Vanaf september 2004 ben ik een cursus intuïtief schilderen gaan geven aan de Theo Kappé schilderschool in Valkenswaard die een aantal jaar later uitgroeide tot een cursus ‘Flow Painting’. Deze naam heb ik gekozen omdat het element water een steeds belangrijker rol begon te spelen in de cursus.
Door mee te stromen met het water, kunnen we onze energie mee laten stromen en uit ons hoofd komen. Momenteel geef ik les bij Van Beek in Eindhoven en op verzoek op locatie.
Naast cursus geven, maak ik ook werk in opdracht en heb ik mijn werk in binnen en buitenland geëxposeerd. Het exposeren is op laag pitje komen te staan sinds ik een aantal jaren geleden me tevens toe ben gaan leggen op het maken van muziek, dat net als het schilderen intuïtief tot stand komt.
Deze muziek begeleidt mijn schilder proces en wordt ook gedraaid tijdens mijn cursus. Het helpt de omstandigheden te creëren waaronder contact met de intuïtie gemaakt kan worden.

Website: http://www.eelkeart.com